jan 062018
 

Mine fisk p.t.
Stamme 2: Grey Japan Blue DS x RREA Japan Blue Red Triangel (Grå japan blå dobbelt sværd x RREA japan blå rød triangel)

For 2 år siden, købte jeg en trio i RREA Japan blue red triangel, men pga den lange transport, mistede jeg 1 han og 1 hun med det samme, og der blev kun den sidste hun tilbage. Jeg håbede på at den var befrugtet og efter 3 måneder hvor hun gik alene og ikke gav mig unger vidste jeg at den var jomfru og så måtte jeg rede stammen. Havde på det tidspunt en lille stamme i Grå japan Blå i DS og parede par hanner med damen …..Jeg satsede på at jeg vil igennem nogle generationer få fisk i RREA japan blå, men pt har jeg ikke fået et eneste. Mener jeg har haft F5 eller F6 generationer af disse fisk uden at få et eneste RREA (Albino). Åbenbart er gener fra mine Grå japan blå hanner alt for dominerende. I hvert fald kan jeg godt lide deres triangel haler som er meget pænt kantede og ikke runde. Den giver ca. 10-15 % unger i Japan blå DS (hanner) men det bliver mindre og mindre af dem sådan som vi går videre, da jeg sorterer og fjerner DS fisk. Kan godt arbejdes videre med stammen og mener den har potentiale.

 Posted by at 01:38

Sorry, the comment form is closed at this time.