admin

jan 062018
 

Mine fisk p.t.
Stamme 2: Grey Japan Blue DS x RREA Japan Blue Red Triangel (Grå japan blå dobbelt sværd x RREA japan blå rød triangel)

For 2 år siden, købte jeg en trio i RREA Japan blue red triangel, men pga den lange transport, mistede jeg 1 han og 1 hun med det samme, og der blev kun den sidste hun tilbage. Jeg håbede på at den var befrugtet og efter 3 måneder hvor hun gik alene og ikke gav mig unger vidste jeg at den var jomfru og så måtte jeg rede stammen. Havde på det tidspunt en lille stamme i Grå japan Blå i DS og parede par hanner med damen …..Jeg satsede på at jeg vil igennem nogle generationer få fisk i RREA japan blå, men pt har jeg ikke fået et eneste. Mener jeg har haft F5 eller F6 generationer af disse fisk uden at få et eneste RREA (Albino). Åbenbart er gener fra mine Grå japan blå hanner alt for dominerende. I hvert fald kan jeg godt lide deres triangel haler som er meget pænt kantede og ikke runde. Den giver ca. 10-15 % unger i Japan blå DS (hanner) men det bliver mindre og mindre af dem sådan som vi går videre, da jeg sorterer og fjerner DS fisk. Kan godt arbejdes videre med stammen og mener den har potentiale.

 Posted by at 01:38
jan 062018
 

Mine fisk p.t.
Stamme 1: Half black blue triangel (Halv sort blå triangel)

Købte en trio som HB saddleback purple triangel for et par år tilbage, men det blev ikke til noget og man blev snydt….. Ingen unger i de sidste par år er kommet ud som saddleback, men som Grå Halv sort blå triangel….. Mener at de har ok kropsform og kan arbejdes videre med dem.

 Posted by at 01:35
jan 042018
 

Aqua-import.dk er enkeltmands virksomhed der arbejder med import af akvariefisk som bibeskæftigelse.

Aqua-import.dk kan skaffe akvariefisk der er langt billigere end dem der kan ses hos de danske dyrehandlere. Grunden til det ligger i, at der bestilles kun  de fisk (import eller en anden dansk importør) som kunder bestiller. Der er ingen andre omkostninger, udover fragt og emballage, og fiskene bliver afhentet den samme dag medmindre der er aftalt andet, derfor er det muligt at lavere dem til langt billigere end normalt.

Ved bestillinger på fisk der ikke er på lager, forlanges depositum på 30 %.

Hvis du ikke kan finde ønskede fisk på listen her må du meget gerne skrive til mig, så vil jeg undersøge og maile tilbage.

Fisk sendes ikke med posten, derfor skal de afhentes hos mig på Frederiksberg.

Priser varierer fra dag til dag.

Jeg kan kontaktes på mail:

aquaimporten@gmail.com

eller tlf. nr.

+45  23 34 48 73

TAK

Billige akvarie fisk, akvarieudstyr, akvarier, akvarie, akvariefisk, saltvand, ferskvand, malawi, diskus, tanganyika, saltvandsfisk, akvarieservice
 Posted by at 21:29